Workshops voor Link050

Mindful handelen en communicatie 
Organisatie De Witte Schuit
Cursusdata:
De avondcursus maandagavond 25 februari en 4 maart van 19.00 tot 22.00
of
De middagcursus dinsdagmiddag 19 en 26 maart van 13.30 tot 16.30
Locatie Timpweg 3, 9731 AK te Groningen

Meld je op tijd aan (via bovenstaande linken) want vol = vol!!
Voor wie? Vrijwilligers en participatiemedewerkers woonachtig in de gemeente Groningen.

In deze cursus vergroot je het bewustzijn van je lichaamstaal. Je ervaart en krijgt inzicht in je eigen uitstraling door bewuster te bewegen. Op een plezierige en speelse manier leer je bewust je lichaamstaal in te zetten in het contact met anderen. Hierdoor is het ook praktisch toepasbaar in je (vrijwilligers) werk.

Mindfulness is het leren om met aandacht en bewustzijn aanwezig te zijn in het hier en nu. Naast het beoefenen van enkele technieken besteden we in deze cursus aandacht aan de vraag wat je ermee kunt doen. Zo kun je denken aan het omgaan met ( werk)stress en gezondheidsklachten.

Informatie over de trainers:
Anna de Kuyer organiseert trainingen en workshops gericht op bewustwording. Dit betekent helder krijgen wat je taak is, wat je te brengen hebt. Naast de Kolibrie, centrum voor dans en bewustwording, geeft ze leiding aan De Witte Schuit.

Barbara Vonk is trainer en docent. Ze heeft vele jaren volwassenen getraind in o.a. kernkwaliteiten, sociale vaardigheden. Ze geeft al vele jaren cursussen aan vrijwilligers in Groningen aan de Timpweg.