team van medewerkers

Met een team van enthousiaste medewerkers verzorgen we met liefde deze plek waar mensen welkom zijn om deel te nemen aan een rijk aanbod van activiteiten.  

Het doel van de stichting is tweeledig:
Enerzijds willen we een plek bieden voor mensen die al dan niet een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en graag hun talenten en energie willen gebruiken voor werkzaamheden. Op een fijne plek kunnen zij ervaring opdoen en voldoening vinden in hun werkzaamheden en de samenwerking met collega’s.
Anderzijds willen we een plek bieden aan ondernemers,  startend of al langer in het vak, om hun aanbod of dienst aan te kunnen bieden. Zo kunnen zij zich verder  ontwikkelen in kwaliteit en klantenkring. Als zij het daarbij nog leuk vinden ook om met meerdere ondernemers en medewerkers van de stichting aanwezig te zijn, gezamenlijk te lunchen of koffie drinken misschien, gebruik te maken van elkaars netwerk, dan biedt de Witte Schuit mogelijkheden!

De coördinatie en dagelijkse leiding is in handen van Anna de Kuyer.
Zij is op maandag, dinsdag en vrijdag bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur.    

Stef Kempen is algemeen medewerker.

 

Daarnaast zijn Jos Boven en  Wilma Ali onze vaste gastvrouwen.

Mike Monsma en Alwin van den Wijngaarden zijn onze versterking voor het onderhoud en de tuin.

Wanneer je een ruimte wilt huren voor een activiteit, of ons team wilt komen versterken, stuur dan een mail naar dewitteschuit@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *